Dato: 29.jan.2012 Tid: 19:57 Skrevet av: © Martine M.


En venn av meg kom bort til meg og sa, du burde lage headere til noen som vil ha. Da tenkte jeg "Det skal jeg gjøre!". Så hvis du vil ha en gratis header send en epost med bilder til: magsenmblogg@gmail.com :D

 

Her er noen eksepler på noen jeg har laget:
Hva synes du om headerene?
Dato: 26.jan.2012 Tid: 19:35 Skrevet av: © Martine M.


Hva synes dere?
Dato: 20.mai.2011 Tid: 22:21 Skrevet av: © Martine M.
Nå har jeg laget et gratis design som jeg håper noen får brukt for. Finn design kodener HER!
Dato: 03.mai.2011 Tid: 21:36 Skrevet av: © Martine M.


Nå har jeg tatt med tid til å lage to headere, sånn at dere kan se hav jeg kan. Har du lyst på header trykk >Her  Legg igjen en kommentar og jeg lager !Vil du ha header  ?
Dato: 24.jan.2011 Tid: 15:11 Skrevet av: © Martine M.


Hei, jeg jeg vil gjerne hjelpe dere med og lage header eller design vis dere trenger det. Dere bare skriver i kommentar feltet om dere hvil ha det. Så skriver dere også hva slags farger du vil ha, hva du vil jeg skal gjøre osv.. Vis du vil at jeg skal lage en header, så vil jeg gjerna at dere skrive blogg adressen deres og legger ut bildene du vil bruke på bloggen din. Så tar jeg bare og kopierer de.

Vis dere vil ha design eller header vil det koste dere 10 kommentarer. Jeg gjør dette fordi jeg synes det er gøy. Men det tar jo tid. Også er det en ting til. Jeg trenger jo også e-post adressen og passordet deres vis dere vil ha header eller design. Så vis dere har skrevet at dere vil ha det vil jeg ta nermere kontakt via meldiger. Da legger jeg dere til som venn. Så prater vi via blogg meldiger. (Det er ikke kommentarer for de som lurer) .

Så kan jeg heller ikke lage til alle på en gang. Så jeg kommer til og sette opp en liste eller trekke. Så håper dere synes dette var en god ide, og jeg vil gjerne at dere anbefaler meg i tillegg.  PS: Ikke gjør det samme på din blogg. Vis du gjør det blir jeg veldig sur. Dette er et copiright innlegg. ©Martine Hade♥

- Martine♥


hits