Dato: 25.mai.2011 Tid: 18:00 Skrevet av: © Martine M.


Jeg har hatt en super dag på skolen i dag. Vi hadde kunst og håndtverk hele dagen. Det var fint vær og masse smilende fjes. Skal spille fotball kamp snart, og har en instilling på å vinne. I går var det foresten kjempe koselig med Evelina. Vi lo masse av en vist som er meningsløs "Hva heter kyllingene til obama? Kylling obama" HiHi^^  

Så litt på noen sommer kjoler i skapet mitt i stad. Fant en som jeg garantert kommer til å bruke. Den har fine lilla blomster og en fin hud farge. Var kjolen fin ?
Dato: 24.mai.2011 Tid: 19:31 Skrevet av: © Martine M.


Nå skal jeg ha en spørsmålsrunde som jeg ikke har hatt på lenge. Det er sikker mye dere kanskje lurer på. Så nå har dere sjansen til å spørre meg : D Ikke spør om unødvendige spørsmål og barnslige spørsmål !


Dato: 23.mai.2011 Tid: 20:49 Skrevet av: © Martine M.


Da skal den lille Martine krype opp i senga og sove søtt. I morgen er det en ny dag, og man må alltid være utvilt. 
Dato: 23.mai.2011 Tid: 19:42 Skrevet av: © Martine M.
Hva synes du ?
Dato: 22.mai.2011 Tid: 18:06 Skrevet av: © Martine M.// Copyright // By me // Panasonic LUMIZ DMC-TZ10 //


Dato: 22.mai.2011 Tid: 17:53 Skrevet av: © Martine M.// Copyright // By me // Panasonic LUMIX DMC-TZ10
I dag har det virkelig vært en rein dag. Egentlig litt deilig etter all den solen. 
Dato: 22.mai.2011 Tid: 15:37 Skrevet av: © Martine M.


I dag har vært en skikkelig daffedag. Har godt rundt å surra i hele dag. Det blir ikke trening i dag. Det er skole i morgen og på tirsdag skal jeg overnatte hos verdens søtese, Evelina ! Mamma og Pappa er borte, og jeg har ikke serlig lyst til å sove hjemme alene. Kos dere resten av søndagen da ! 


// Copyright // By me // Panasonic LUMIX DMC-TZ10 //
Dato: 22.mai.2011 Tid: 11:01 Skrevet av: © Martine M.


Det er ikke bra at helgen snart er over, og at vi skal på  skolen i morgen. Jeg har vært oppe helt side klokken 8 da pappa dro tidelig på jobb, men selfølgelig kom han inn med et glass sjokolade melk. I går var jeg på tusefryd med Emlie og Lea. Det var veldig gøy og vi koste oss masse rett og slett. Når jeg kom hjem etter tusenfryd var det rett i dusjen og etter det kose oss med lørdagsgodt og syke samlere.. Håper dere hadde en fin helg som jeg !Dato: 20.mai.2011 Tid: 22:21 Skrevet av: © Martine M.
Nå har jeg laget et gratis design som jeg håper noen får brukt for. Finn design kodener HER!
Dato: 18.mai.2011 Tid: 20:26 Skrevet av: © Martine M.


Jeg anbefaler sterkt Justin Bieber Never Say Never! Den er bra og den viser virkelig en side av han som noen kanskje ikke viste. Han synger for å hjelpe og glede hjerter rundt i verden. Det er masse videoer i filmen av Justin Bieber som liten og om den store drømmen han virkelig hadde. Det er masse jobb som må inn i det Justin Bieber har fått til. 

Har du sett denne filmen ?
Dato: 15.mai.2011 Tid: 21:41 Skrevet av: © Martine M.


i dag har jeg vært på tusenfryd meg min beste venn, Evelina ! Vi hadde det kjempe koselig og vi tok mange morsomme karuseller. Har vært veldig varierende vær i dag. I det ene øyeblikket var det sol og i det andre var det regn. Vi ble våte men ikke kliss våte^^ I morgen er det løpe dag på skolen. Har tenkt til å stå på. På kvelden i morgen tror jeg at jeg skal ut med båten. Pappa skal lære meg litt osv... I går var det Erouvision song contest. Jeg heide på sverige fordi det var mye liv og glede i sangen. Men det var ikke sverige som vant, de kom på 3. plass. Skal snart se på farmen finalen, så skal jeg gå å legge meg. Heier på Tommy og Kim Andre !!! Noen bilder jeg tok for en stund siden. Tenkte det var på tide å legge de ut. Hva synes du?


Følg serien IMEM på - imem.blogg.no

Dato: 14.mai.2011 Tid: 22:17 Skrevet av: © Martine M.


Jeg hadde det kjempe koselig i går.
Dato: 11.mai.2011 Tid: 13:38 Skrevet av: © Martine M.


I går når jeg var hjemme fra skolen bakte jeg cupcakes. Jeg ble veldig fornøyd med de. Har faktisk ikke smakt på de selv, men de ser jo fine ut. 

Jeg klarte å tvinge meg selv til å gjøre noen lekser i stad. Jeg gjorde bare de leksene jeg hadde fått av Maud da. Hun kommer med resten etter på. 

Skal prøve å dra på skolen i morgen og på fredag. Vi har prøve i sterke verb som jeg har sittet å øvd på. På fredag skal trinnet på bibloteket. Jeg skal ta meg kamera. Dere får kose dere resten av dagen da ! 
Dato: 10.mai.2011 Tid: 08:33 Skrevet av: © Martine M.


Jeg får så utrolig mange fine kommenaterer av dere. Jeg blir kjempe glad. Hvis jeg bare hadde fått stygge kommenaterer får man jo ikke lyst til å blogge. Jeg vill bare si takk for at dere er den dere er ♥

Dato: 08.mai.2011 Tid: 17:12 Skrevet av: © Martine M.


I dag har jeg vært hjemme i hele dag og kjedet meg. Helt siden jeg sto opp har jeg følt meg dorlig. Liker ikke å være syk. Lagde en veldig god frukt salat i stad. Den besto egentlig bare av eple og banan. Håper du har hatt det fint i dag da !
Dato: 08.mai.2011 Tid: 10:16 Skrevet av: © Martine M.
Jeg tok ikke så mange bilder fordi jeg hadde det så gøy. Det var en korselig bursdag med mye lek og morro. Vi hadde masse konkurranser og vi hoppet saiko mye på trampolina. Tror bursdags barnet også er fornøyd. 

Gratulere Tonje ?
Hva gjorde du i går ? 
Dato: 07.mai.2011 Tid: 14:52 Skrevet av: © Martine M.


Hei lesere! Nå holder jeg på å gjøre meg i stand til bursdag. Jeg gleder meg helt sick. Jeg måtte bare sette meg på pc der den lå på skrive bordet. Jeg skal ha på meg en kjole jeg kjøpte for ikke så lenge siden. Bursdags outfit kommer i morgen. (tror jeg) Skal ta med kamera. Så bilder blir det. 

Hva er dine planer for kvelden?
Dato: 07.mai.2011 Tid: 11:00 Skrevet av: © Martine M.


1. Erica mk♥


Liker du denne bloggen ?
Dato: 06.mai.2011 Tid: 18:36 Skrevet av: © Martine M.


Nok er fredag har kommet og kosen settes snart på bordet. Har støvsugd huset, vasket bade og er klar til å begynne kvelden. I morgen er det Tonje sin bursdag♥ Jeg gleder meg til det. I kveld skal vi se på norske talenter og spise dipp. Det har vært en grei dag på skolen i dag. Jeg er innmari glad for at uken er ferdig, men om noen dager er det jo mandag igjen. 

Planer for fredags kvelden?

Dato: 04.mai.2011 Tid: 18:45 Skrevet av: © Martine M.


Hva synes dere ?


hits