Dato: 23.jun.2011 Tid: 09:22 Skrevet av: © Martine M.


Nå er det endelig sommer ferie :D!

I går sluttet jeg på skolen. Det er nemmelig sommerferie og jeg skal gjøre mye morro. I dag skal jeg på tine fotball skolen og etter det være med folkaa.. :D På skolen i går spiste vi mye godt og Sophie, Maud og jeg sang breakeven - The Script foran hele skolen ! Det var skummel før vi begynnte, men det var egentlig ganske gøy ! Snart kommer Evelina og Vilde Marie til meg for vi skal gå sammen til tine fotball skole som begynner klokken 10.00 ;D Jeg vet ikke om det blir mye blogging i ferien, men vi får se. Ha en fin sommerferie alle sammen ♥

Dato: 07.jun.2011 Tid: 12:56 Skrevet av: © Martine M.


Som dere sikkert har sett har ikke jeg blogget på en stund. Det er pga. at det er så mye å gjør før ferien. Klokken er 12.24 og ja, jeg er hjemme. Jeg er ikke syk eller noe sånt, men i går falt jeg på asfalten. Fikk et stort hull i buksa og 4 skrubb sår. I dag på skolen skulle vi ha tine staffetten. Vi skulle først sykle til sentrum og så løpe et sted i nærheten. Og siden jeg har blåmerker nedover beinet gjør det saiko vondt. Trist at jeg ikke får løpt, men får håpe gruppa mi gjorde det bra.

Så nå ligger jeg i senga. Jeg har sett på film og spist litt mat. Etter på skal laget spille kamp. Jeg tror jeg har tenkt til å se på, ikke spille! Får håpe vi vinner, for vi tapte nemmelig alle 5 kampene på hønefoss. I tillegg var det siste året vårt :'( Jeg bodde på klækken hotell. Vi som bodde der fra laget hadde det kjempe gøy. Vi badet, spilte sjakk og sparket fotball. Synd det var siste året. Hva skal du gjør i dag ?
Dato: 07.jun.2011 Tid: 07:53 Skrevet av: © Martine M.

Dato: 03.jun.2011 Tid: 18:42 Skrevet av: © Martine M.


Hvem liker du ? Jeg liker egentlig ingen. Det ar vært veldigopp å ned om hvem jeg har hatt følser for. Tror at det ikke er noen gutter på trinnet som jeg har så stor innteresse for. 
Hvilken farge er det på boksa di ? Akkruratt nå går jeg med en grå joggebukse som er brettet opp nederst. 
Hva er din topp 8 bestevenn/venner ? Jeg har mange gode venner og mange gode bestevenner. Jeg synes at alle som jeg egentlig kjenner er veldig hygglige, men hvis jeg måtte si 8 så tror jeg at jeg ikke ville svart på det.
Hva vil du bli når du blir stor ?  Når jeg blir stor har jeg lyst til å jobbe som dyrlege, lege, lærer, politi eller flyver. Jeg synes alle jobbene høres morsomme ut, og man sitter ikke bare foran en PC hele dagen.


Har du noen planer for helgen ?  I helgen skal jeg til hødefoss å spille kamper. Jeg skal bo på hottel og kose meg skikkelig. Å så klart vinne kampene !
Hva er din yndlings farge ? Min yndlings farge er orange. Jeg synes fargen er fin og jeg har rett å slett pyntet romme mitt med den.
Hva er yndlings serien din ? Min yndlings serie er total black out. Det er moromst og jeg, mamma og Henrikke sitter i sofaen å ler av det hver onsdag.


Hvor er du kilen ? Jeg kan egentlig ikke komme på noe sted hvor jeg er kilen. Men jeg er mest kilen på ryggen egentlig.
Hvis du kunne velge at navn slev, hva ville du hetet da ? Hvis jeg kunne velge selv ville jeg hetet Rebekka. Jeg synes det er et fint navn. 
Hva er ditt yndlings antrekk ? Mitt yndlings antrekk må være høytlivs shorts med en fin fargerik top. 

 
Dato: 01.jun.2011 Tid: 17:18 Skrevet av: © Martine M.


Da er det 1 juni som betyr SOMMER ! Elsker sommeren med deilig is, fint vær og masse moro. Det blir hvert fall moro i helgen når laget skal til hønefoss å spille kamper. Gleder mag til å knuse de andre saiko mye ! Love football.. 


// Copyright // By me // Panasonic LUMIX DMC-TZ10 //
hits