Dato: 31.okt.2010 Tid: 21:20 Skrevet av: © Martine M.


Hei, nå har jeg nettopp kommet hjem. Jeg har vært ute å gått halloween.  Jeg fikk ikke så my godteri, for vi gikk ikke så lenge. Vi gikk til noen hus så gikk vi til Herman og så på mr. bean. Gøy... Nå kommer det noen bilder. Det ble ikke så mange. Men...

Dette var bord kortet eller skal jeg si bord edderkoppen.- Martine♥
Dato: 31.okt.2010 Tid: 16:18 Skrevet av: © Martine M.


Hei, nå har meg og Maud gjort oss i stand til Halloween. Jeg skal ha fest hjemme hos meg. Vi skal spise grønn pizzza. jeg kommer til og legge ut bilder. Så gld dere til det. Jeg er Et troll blandet med heks. og meud er en morder. HaHa..

 

- Martine♥ Moohahaha.....
Dato: 30.okt.2010 Tid: 21:51 Skrevet av: © Martine M.


Hei, i kvel skal Maud overnatte hos meg. Det er veldig sent nå, så vi skal gå og legge oss. God natt, glad i dere<3

 

- Martine♥

 
Dato: 29.okt.2010 Tid: 19:08 Skrevet av: © Martine M.


Hei, nå er det helg. Det betyr masse digg og masse kos. Jeg elsker fredager. I dag sluttet vi kvart på tolv . Rett etter skolen kom pappa og hentet meg fordi jeg skulle på sykehuset :( Jeg hater og være på sykehuset fordi vi må kjøre så langt!!! MEN NOK OM DET. På x factor i dag stem på Mo.  Nå har jeg egentlig ikke så mye og blogge om.

- Martine♥
Dato: 26.okt.2010 Tid: 07:40 Skrevet av: © Martine M.


Hei, idag er jeg syk:( Jeg har kjempe vondt i magen. I går på skolen skulle vi få vite rollene våres, ordi vi skal ha sånn jule forestilling. Jeg ble nisse mor!!! Det var det jeg ville bli. Er så glad. Nå skal jeg gå og slappe av. Hade<3

 

- Martine♥
Dato: 23.okt.2010 Tid: 20:15 Skrevet av: © Martine M.


Hei, jeg har nettopp sminket meg som en bie. Hva synes du?

 

- Martine♥
Dato: 22.okt.2010 Tid: 19:51 Skrevet av: © Martine M.


Hei, nå sitter jeg og ser på x factor. Det er sykt gøy. Jeg heier jo så klart på mo. Vis ikke Mo vinner blir jeg sur. Han er kjempe flink til og synge. I dag så sang han Heal the world! Driit fin sang. Den er skrevet av michel jackson!!!         

- Martine♥

 
Dato: 22.okt.2010 Tid: 18:41 Skrevet av: © Martine M.


Hei, jeg vil anbefale en blogg som er kjempe bra. HUn blogger mye og er en flink blogger. Hun har kult design og skriver mye i innleggene hennes. Jeg er innom den bloggen værtfall 3 ganger om dagen. Bloggen heter http://mariihonaa.blogg.no 

- Martine♥
Dato: 20.okt.2010 Tid: 20:01 Skrevet av: © Martine M.


Hei, jeg ville bare snakke med dere, fordi jeg har savnet dere sånn<3 HeHe.. På Lørdag skal jeg bort på grevlingen og spille kamp. Mot guttene i klasse faktisk, Vi kommer til og ......TAPE :(  Neida.Naida. Også skal vi også ta merke prøver!! I morra skal vi ha gym på skolen. Jeg elsker gym. Vi skal ha styrke trening. Som dere vet var jeg på uteskole i dag. Det var veldig gøy men kaldt. Vi skulle ha om nedbrytere som dere sikkert også vet. Gruppa mi skulle lage en sang om saksedyr. Det gikk jo bra. Vi skulle og så gå natursti og lete etter nedbrytere. Vi fant 2 edderkopper, 1 meitemark og 1 tusen bein. HaHa.. Gruppa mi vant. Så vi fikk kjeks av læreren. Nam.. Det var egentlig alt jeg ville si. Jo en ting til. Elsker dere alle<3 Så kommer et random bilde av....øyet mitt!!!

- Martine♥
Dato: 20.okt.2010 Tid: 19:48 Skrevet av: © Martine M.


video:mitt kamera 005

Hei, jeg tenkte og lage en må gjøre video. Så kommenter foslag.

- Martine♥
Dato: 20.okt.2010 Tid: 14:39 Skrevet av: © Martine M.


 

- Martine♥
Dato: 20.okt.2010 Tid: 07:39 Skrevet av: © Martine M.


Hei, nå sitter jeg og spiser frokost. Etter på på skolen skal vi på tur. Vi skal ha om nedbrytere. Jeg har ikke så mange lekser igjen. Så jeg tar ikke med noen lekser hjem i dag. Når jeg først sto opp hadde jeg kjempe vondt i magen. I deg er det også melt sludd og kanskje snø. Her ikke så me og skrive om så kos dere med 2 bilder av meg.

 

- Martine♥
Dato: 17.okt.2010 Tid: 18:36 Skrevet av: © Martine M.


http://smiletre.blogg.no

http://maudd.blogg.no

http://mariihonaa.blogg.no

http://staras.blogg.no

http://thefridaa.blogg.no

http://snomar.blogg.no

http://mateori.blogg.no

http://tcmn.blogg.no

http://hvaskjerdabrusjan.blogg.no

http://cocochea.blogg.no

http://anhemaje.blogg.no

http://voe.blogg.no

http://maimar.blogg.no

- Martine♥

 
Dato: 17.okt.2010 Tid: 18:32 Skrevet av: © Martine M.


Hei, nå er det slutt på helgen.. Det går så fort. I dag har jeg vært på grevlingen. Gøy :)  I morra på skolen skal vi ha sånn BRA-kort belløning. (andre bra-kort belløning i 6 klasse) Vi kan ha med brus, boller og kjeks. Nam..Digg.. Jeg liker skolen, men jeg hater lekser. Kunne vi ikke hatt lenger skolen dag og inegn lekser. Det hadde vært noe det!!! Jeg lurte på om jeg kanskje skulle kegge ut en video. Men jeg vet ikke hva videoen skal handle om. Så vær så snill og kommenter forslag til hva videoen skal handle om. Jeg dessverre ingen bilder fra i dag. HeHe.. Så det blir enda ett google bilde<3

- Martine♥
Dato: 16.okt.2010 Tid: 20:26 Skrevet av: © Martine M.


Hei, endelig er det helg:) Jeg elsker helg..Det betyr godteri og kos!!! I dag har jeg vært på grevlinegn med Evelina, mathias og philip. Det var veldig gøy. Var egentlig mest med Evelina. I morra vet jeg egentlig ikke hva jeg skal. Jeg har dessverre ingen bilder fra grevlingen. Så..Google bilde<3<3

- Martine♥
Dato: 15.okt.2010 Tid: 07:44 Skrevet av: © Martine M.


Hei, nå sitter jeg og drikker smoothie. Jeg er klar for skolen. Vi skal jobbe med ett proskjekt på skolen. Jeg skal tegne noen som hogger. HaHa.. Nå kommer 1 bilde dere får kose dere med, fordi jeg må gå. Hade<3

 

- Martine♥

 
Dato: 13.okt.2010 Tid: 13:56 Skrevet av: © Martine M.


Hei, nå har jeg nettopp bakt muffins. Nam.. Nam.. Synes dere jeg baker mye eller? Jeg elsker og bake. Serlig når det er ikke noe annet å gjøre.

 

 

- Martine♥
Dato: 13.okt.2010 Tid: 11:57 Skrevet av: © Martine M.


 

- Martine♥
Dato: 13.okt.2010 Tid: 10:20 Skrevet av: © Martine M.


Hei, idag er jeg....syk. Jeg hater og være syk fordi det er så lite og gjøre. Men siden jeg ikke har flere lekser så kan jeg bake cup cakes. Jeg kommer til og blogge et bilde av de etter på. Nam... Bloggen min har dorlig med kommentarer. :(  Kan dere pliz bli kommentere litt mer. Jeg har egentlig ikke så mye og si, så her er ett bilde av men:

- Martine♥
Dato: 12.okt.2010 Tid: 21:35 Skrevet av: © Martine M.


Hei, nå sitter jeg her og tenker på om jeg skal bytte hedder og fargen på designet etter hvilken årstid vi er i. Jeg hadde ett lite forslag:

Høst: Brun farge på designet og 4 høst bilder.

Vår: Gul/orange farge på designet og 4 vår bilder.

Vinter: Grå farge på designet og 4 vinter bilder.

Sommer: Rosa farge på designet og 4 sommer bilder.

Selvfølgeøig skal jeg ta bildene selv. Men jeg lurer på om hva dere synes? Skriv i kommentar feltet.  Liker du mitt forslag?  Har du noen andre forslag?  Så la meg få høre hva dere synes!!  Nå her jeg jo høst design men 4 sommer bilder. Så jeg må komme meg ut og ta noen høst bilder før høsten er slutt. Jeg liker vertfall ideen min. Men jeg vil høre hva deres mening er. Grunnes til at jeg vil beholde designes er fordi jeg er blitt så fornøyd med det. Så da vil jeg bare bytte farge og ikke hele designet!!!

- Martine♥

 


hits