Dato: 30.okt.2011 Tid: 11:32 Skrevet av: © Martine M.

Dato: 13.okt.2011 Tid: 16:43 Skrevet av: © Martine M.


HeiHei! Skal bare slenge inn et innlegg før jeg drar på fotballtrening. At the moment blir jeg flettet av søstra mi. Jeg venter også på Maud. I morra skal jeg til ski meg Mateo og Henrikke. Gleder meg ! Ses <3

Dato: 11.okt.2011 Tid: 16:48 Skrevet av: © Martine M.


Hei! Som nevnt så har jeg vært i Spania. Vi var i et sted som heter Denia, som ligger 1 time unna Alicante (der hvor vi landet). Jeg koste meg kjempe mye. Vi var der sammen med en annen familie, men jeg har nesten ingen bilder av dem. 
Dato: 11.okt.2011 Tid: 11:36 Skrevet av: © Martine M.


Hei! Etter mange måneder med null blogging, har jeg endelig bestemt meg for å begynne igjen. Jeg vet ikke om det blir så mye blogging som før, men vi får se. Jeg har nå ett design fra supertjej.blogg.no. Det er veldig fint. Det forige designet mitt var lengere i bredden så derfor er bildene i de tidligere innleggene klippet bort. Jeg skal begynne å laste opp i den størlsen som passer. 

Er det noen som har lyst til å lage header til meg, en som har litt erfaring? Hvis du vil er det bare å kommentere i kommentar feltet så kontaktes vi nermere via blogg.no.

I høstferien har jeg vært i Spania.  Så da kommer det masse bilder etter vært. Tror det blir bilder helt opp til del 3. 


hits