Dato: 30.nov.2010 Tid: 18:57 Skrevet av: © Martine M.


- Et pitabrøt

- Peppez pizza tomat saus

- Ost  (norvegia eller jarlsberg)

- Pepperoni, oliven osv........

- Martine♥
Dato: 30.nov.2010 Tid: 18:08 Skrevet av: © Martine M.


Hei, idag har det vært en fin dag. Jeg satt og gjorde lekser så kom pappa hjem en med godteri kalender. Jeg gleder meg sånn til i morgen. Så nå har jeg pakke kalender og godteri kalender. GLEDER MEG SÅNN<33


Har du kalender? Hva slags har du?

- Martine♥
Dato: 29.nov.2010 Tid: 19:40 Skrevet av: © Martine M.


Hei, nå skal jeg snart se på film med pappa og Henrikke. Det er så korselig. Jeg har dusjet,  flettet håret  og tatt på meg pusj. Så jeg er klar. Nå står pappa på kjøkkenet og lager mat til meg. Fordi jeg var på dansing og fikk ikke spist når de spiste. God natt. Glad i dere.

Lyst igjen!

- Martine♥
Dato: 28.nov.2010 Tid: 17:27 Skrevet av: © Martine M.


video:mobile

 

- Martine♥
Dato: 28.nov.2010 Tid: 16:46 Skrevet av: © Martine M.


video:mobile

Hei, idag har jeg og Mateo lagd ¨Må gjøre video¨ . Og vi har bakt kake. Namm... Jeg fikk vere med på å gjøre videoen hans. Sa det var gøy. Haper dere liker videoen. Hade

- Martine♥
Dato: 28.nov.2010 Tid: 12:40 Skrevet av: © Martine M.


 

- Martine♥


Dato: 28.nov.2010 Tid: 09:39 Skrevet av: © Martine M.


Hei, i dag skal jeg være med Mateo. Jeg skal hjelpe Mateo med og legge ut må gjøre videoen hans. Så senere i dag må dere gå innom http://mateori.blogg.no . Hade, jeg må såise nå! God dag!

- Martine♥
Dato: 27.nov.2010 Tid: 11:33 Skrevet av: © Martine M.


hei, jeg er kjempe glad for at dere leserne min er så snille. Dere har gjort sånn at jeg er på 17 plass. Love ya<3 I dag skal jeg ut og kjøpe bobble dress! Digg<3

 

- Martine♥
Dato: 26.nov.2010 Tid: 21:01 Skrevet av: © Martine M.


♥Hei, for dere som ikke vet, så har jeg kjæreste. Jeg ville bare fortelle dere litt om hvordan en kjæreste skal være<3
- Snill♥

- Smart♥

- Morsom♥

- Bryr seg om deg♥

- Romantisk♥

- Omsorgsfull♥

- Tar seg tid til og være med deg♥

Det var alle tipesene jeg hadde<3 Håper du finner deg den rette<3 Som som jeg har<3 Hade bra<3- Martine♥
Dato: 26.nov.2010 Tid: 20:16 Skrevet av: © Martine M.


Hei, nå har jeg laget nytt design. Så hva synes dere? Jeg ble så lei av det andre!

 
Dato: 26.nov.2010 Tid: 18:18 Skrevet av: © Martine M.


Hei, det er endelig fredag. Det betyr igjen pizza og x factor. I dag har Tonje vært hos meg. Vi har lagd video på bloggen vår: http://fredagskosmt.blogg.no Det var gøy<3  Så stikk innom den bloggen. På skolen i dag var jeg ikkke på skolen. HaHa..det hørtes dumt ut. Elller klassen var hos Herman og bakte pepperkaker. Nam.. Det var gøy. Hadde med mobil, ,men tok ingen bider. Hos herman så vi på en video som moren til Herman hadde laget. Den lagde hun da vi gikk i 4 klasse. Fy søren jeg var stygg. Jeg gikk i en rosa flis dress og så helt hemma ut. HaHa.. Nok om det. På x factor i dag må dere stemme på Mo!! Han er så flink.

- Martine♥
Dato: 26.nov.2010 Tid: 15:17 Skrevet av: © Martine M.


Vis du vil se en video gå inn på http://FreDagSkoKosmt.blogg.no

 

- Martine og Tonje♥
Dato: 25.nov.2010 Tid: 18:27 Skrevet av: © Martine M.


Hei, jeg vet at jeg ikke har blogget på snart 5 dager. Men på søndag fikk jeg data forbud i en uke. Men Pappa var så snill så jeg fikk lov og begynne i dag. Jeg skjekket også topp listen i sta for vestby. Jeg ligger på 28 plass. Lett rart at jeg har gått opp av og ikke blogge. HeHe..

Jeg har joooooooo posta et innlegg om en spørsmåls runde. Så hver så snill og kommenter. I morra skal jeg ikke på skolen. Jeg skal til en gutt i klassen min som heter Herman og bake pepper kaker. Eller hele klassen skal jo det da. Jeg skulle egentlig på fotball trening i dag...men i går så var jeg ute på kvelden med Snorre, Herman og Tonje og da frøys jeg huden min. AuAuAu. Den var helt hvit og rosa. Jeg kunne ikke gni på det fordi da kunne de krystallene som hvar inni huden min skjære seg inn i blo årene mine!!! Nok snakk om alt mulig rart. Kanakje et bilde av meg ville vært gøy : )

- Martine♥
Dato: 21.nov.2010 Tid: 16:19 Skrevet av: © Martine M.


Hei, nå har jeg esøk av tanten, onklen og kusina mi<3 Det er korselig. I sta hadde jeg Maud og Snorre på besøk. Det var også korselig. Etter på skal jeg på fotball trening. Fra 5 til halv 7. HeHe.. Til middag i dag skal vi ha kalkun. Nam. Jeg elsker kalkun. Vi skal ha det fordi på mandag eller tirsdag i USA er det thanksgivig. Hade, nå skal jeg spise!

Ble litt lyst!

- Martine♥
Dato: 20.nov.2010 Tid: 17:38 Skrevet av: © Martine M.


Hei, jeg tenkte og ha en spørsmåls runde video. Så kommenter mange mange spørsmål.

- Martine♥
Dato: 20.nov.2010 Tid: 17:28 Skrevet av: © Martine M.


Hei, i sta så var jeg hos mateo ( http://mateori.blogg.no ) med Maud ( http://maudd.blogg.no ) . Det var veldig gøy. Og nå sitter jeg i senga og har nettopp praten med pusen min (snorre) på telefon. Jeg spiser godteri<3 Kooooos! I morra skal jeg være med Maud og Snorre ( http://hvaskjerdabrusjan.blogg.no ). Det blir også gøy! HeHe....

- Martine♥
Dato: 20.nov.2010 Tid: 09:46 Skrevet av: © Martine M.


god morgen far og mor. God morgen kjære søster god morgen store bror. God morgen alle blomster på denne lille jord. God morgen fugler små.  God morgen kjære lys og sol på himmelen så blå hei hå!!!  HeiHei, i natt hadde jeg en kjempe skummel drøm. HeHe... I dag skal jeg være med Maud (maudd.blogg.no) Hun har en kjempe bra blogg og hun ligger på 16 plass på topp listen for vestby. Jeg ligger på 30! HaHa..

Nå sitter jeg i senga å blogger. Det snør. (DEN SNØR DET SNØR. TIDDELIG BOM, DET ER DET DET GJØR. TIDELIG BOM DET SNØR SÅ MYE MER EN FØR TIDELIG BOM OG HUTTE MEG TUTT ) Jeg har fått dilla på viser. haha..

- Martine♥
Dato: 19.nov.2010 Tid: 21:40 Skrevet av: © Martine M.


Hei, nå har jeg vært hos Maud og sminka meg som en fjortis. Det var veldig gøy. Sp drev vi og tulla skikkelig mye foran speilet. HaHa.. Nå kommer et bilde:

Glad i deg Maud<3 Jeg hadde det veldig gøy hos deg<3

- Martine♥
Dato: 19.nov.2010 Tid: 20:12 Skrevet av: © Martine M.


Heisann!

Jeg skriver et gjeste-innlegg på bloggen til Martine! Dere MÅ fortsette å lese assa fordi hennes blogg er BEST! Jeg har en blogg selv (maudd.blogg.no) Hun er min bestevenn og hun er bare sååå nære at jeg føler hun som en type søster<3 Her er noen bilder av meg (maud)<33
Bestevenner<33


Litt røde øyne, men SØTT<33


LUV U<3


Og bestevennen vår er TONJEEEEE<3


GID, glad i deeeeg<3
Vi i byen!


HAHA xD

Legger ikke ut flere bilder nå!

Blogges

Q: Husk, fortsett med å lese!

- Maud♥
Dato: 18.nov.2010 Tid: 20:41 Skrevet av: © Martine M.


 

- Martine♥


hits